De Sjamaan

Sonia is niet meer bereikbaar

Ze heeft op 21 januari 2019 en op 15 oktober 2019 twee zware CVA's gehad. Na 33 jaar is een einde gekomen aan haar werk voor Asait en de mensheid.

Sonia

Sonia Hoste, operazangeres, kunstenares en channel voor Asait
echtgenote van Jan De Smedt
geboren te Antwerpen op 13 april 1945 en
overleden te Brasschaat in AZ Klina op 18 oktober 2019.

Wie meer info wil, moet Jan contacteren.

Ingevolge de AVG, van kracht sinds 25 mei 2018, kunt u hier de privacyverklaring lezen. 

U kunt een bericht aan Jan achterlaten via het contactformulier.

Datum: 
05 mei 2001
Bron: 
Asait
Kwotering: 
0

Labels:

 • De sjamaan is diegene die tussen de goden en de mensen staat.
 • De sjamaan is een klankbord voor alle energieën, een doorsluizer, een doorlater, een begrijper ervan, een kanalisator, een begeleider, een bestuurder, een annihilator, een schepper; en dit wel begrijpelijkerwijze omdat de sjamaan het grote begrijpen heeft van de liefde van zijn Grote Moeder: daarom dient u er ook voor te zorgen dat U altijd goed gegrond bent, dit wil zeggen het bewust plukken van de energieën van uw moeder aarde die niet zomaar een planeet is die bewoond is maar een wezenheid is, een lichtende wezenheid met een ziel, met een totaal eigen programma.
 • De sjamaan is diegene die met de verscheidene aardse rijken spreekt, de sjamaan is diegene die de taal der wolken, der bomen, der vogels, der mieren, der grassprieten, der oceanen, der beekjes, der wolven, der beren, der tijgers begrijpt, en in de spiegeling en in het oog van andere geïncarneerden zichzelf en het al ziet, de ander in zichzelf ziet, en zichzelf in de ander.
 • De sjamaan is diegene die in grote wijsheid de verraderlijkheid van persoonlijke macht kent en die er met een knipoog en glimlachend tegenaan kijkt, maar die niet van zijn plek verroert.
 • De sjamaan is nochtans de grote beweeglijke, hij die elke plek op de wereld kan bekleden omdat hij een wereldburger, een wereldreiziger is.
 • De sjamaan is diegene die de tekens, de symbolen kent en herkent, ziet en herinnert.
 • De sjamaan is de beschermer van zijn grote familie, hij is de mede bewuste verantwoordelijke voor het plan maar zal nooit buiten zijn grenzen gaan, en toch doet de sjamaan aan experiment en grensverlegging.
 • De sjamaan heeft een open innerlijk oog, vibratieaanvoelend hart: de sjamaan kan evengoed voelen met de tenen als met de neus als met het haar, als met de buikstreek, als met de keel, als met de rug, als met de voetzolen; want de sjamaan herkent de tekenen en de bewegingen van de kosmos met zijn innerlijke en uiterlijke sensoren, de sjamaan is verbonden met het Al en respecteert daardoor in grote actieve intelligentie en wijsheid de aanvullende kracht van andere meningen.
 • Zo kan de sjamaan de grote opportune genoemd worden, de grote pragmaticus, maar in wijsheid.
 • De sjamaan wil maar één ding bezetten: schoonheid, harmonie, schepping en liefde.
 • De sjamaan is diegene die de geschiedenissen kent, de sjamaan kent de magie van de klank van de trom, de fluit, en zal geen enkel instrument gemaakt uit de bodem van uw moeder aarde miskennen.
 • De sjamaan kent de macht van de stilte, de macht van het zwijgende woord.
 • De sjamaan kan spoor lopen en laat zich in grote wijsheid leiden door de geesten van de zogezegd mindere gebieden: de dierenwereld, de plantenwereld, de mineralenwereld.
 • De sjamaan eert en erkent het werk van de voorouders.
 • De sjamaan reist in het Akasha gebied, laat zich door niets belemmeren omdat komen en gaan een comfort is voor hem én een noodzaak.
 • De sjamaan is de schepper, de schepper van zogenaamd nieuwe dingen omdat hij het synthetische en het analytische met elkaar kan vermengen en dit vormen tot een schijnbaar nieuw geheel.
 • De sjamaan laat niets verloren gaan, maar gaat in groot onderscheidingsvermogen bij de wil van het grote plan sommige zaken achterlaten en terzijde schuiven. ...
 • Een sjamaan zal spits, attent zijn: oplettend op geuren, kleuren, berichten, energieën, wentelingen en zal deze door grote liefde en kennis en de wijsheid van het experiment op de duur kunnen voelen, duiden. ...
 • De sjamaan is diegene die zich beschermd weet, de sjamaan is ook diegene die de hele fijne, bijna onmerkbare nuance voelt tussen het supergoede en superkwade.
 • De sjamaan is diegene die weet dat goed en kwaad elkaar in evenwicht houden, maar hij weet tegelijkertijd dat het extreme, over de grens gaande lichte een vertekening is van de waarheid zoals het ultra duistere een vertekening is van de waarheid: de sjamaan is dus diegene die nuances onderscheidt vanwege zijn geest voor harmonie en orde, orde die multidimensionaal is.
 • De sjamaan is diegene die zich makkelijk kan verplaatsen in de geest ook, de sjamaan erkent en eerbiedigt en bemint de drie belangrijkste scheppingsenergieën: inbeelding, uitbeelding, verbeelding, en die de fijne nuance kent die zegt dat deze drie energieën loodrecht staan op de energie van fantasie. Deze nuance is zo fijn dat daarvoor bijna geen menselijke woorden bestaan ... 

copyright

Deze tekst is vrij voor persoonlijk gebruik. Gelieve niet te gebruiken in een publicatie of een workshop zonder uitdrukkelijke toestemming. ©1985-2022 Sonia Hoste