Facetten van overvloed

Sonia is niet meer bereikbaar

Ze heeft op 21 januari 2019 en op 15 oktober 2019 twee zware CVA's gehad. Na 33 jaar is een einde gekomen aan haar werk voor Asait en de mensheid.

Sonia

Sonia Hoste, operazangeres, kunstenares en channel voor Asait
echtgenote van Jan De Smedt
geboren te Antwerpen op 13 april 1945 en
overleden te Brasschaat in AZ Klina op 18 oktober 2019.

Wie meer info wil, moet Jan contacteren.

Ingevolge de AVG, van kracht sinds 25 mei 2018, kunt u hier de privacyverklaring lezen. 

U kunt een bericht aan Jan achterlaten via het contactformulier.

Datum: 
24 nov 2002
Bron: 
Asait
Kwotering: 
0

Labels:

Het eerste activeringseffect is intentie.

Intentie is de eerste bewuste activering van alle energieën. Als U zich bewust bent van beperking, zal de bewuste intentie naar onvoorwaardelijke overvloed dan ook de eerste de bewuste in de stof trekkende activering zijn van deze energie. Spreek over en werk met de intentie energie, vermengd met herkend verlangen, steenrijk te zijn, niet “te worden als”...

Een tweede belangrijke aspect van overvloed is de onvoorwaardelijkheid van deze energie. Spreek over en werk met de onvoorwaardelijkheidsenergie. Men is niet onvoorwaardelijk, op voorwaarde dat men de dingen “begrijpt”. Het gaat over onbegrensdheid, dus afwezigheid van begrenzingen zoals angst, berekening, beperkend denken en voelen, bezorgdheid, verantwoordelijkheid, en dergelijke.

Onvoorwaardelijkheid is géén voorwaarde, het is een staat van zijn.

Het is geen “streven naar”, het is het loslaten van alle vermeende, berekende, goedwillende verantwoordelijkheid, beperkingen in te vullen. Beperkingen zijn illusies en een illusie is dus niet “in te vullen”. Beperktheid is die staat van zijn waar de ikken uit “goede wil” trachten in hun illusie de grootsheid van de kosmos te ordenen. Maar de kosmos stáát al op “orde”.

Beter is de staat, de sfeer van kinderlijke toegeeflijkheid aan de evidentie 
van goed verspreide, alles doordringende overvloed.

Toestanden van beperking kunnen daarom het gevolg genoemd worden van de illusionaire ik- verantwoordelijkheden. Verander uw visie over “ik-ben-verantwoordelijk”, en overvloed vloeit; dan doen uw talenten U bloeien en goud aantrekken, zonder ik-verantwoording, goed- op afkeuring, zonder meten, afmeten of gescheiden denken.

Denken is in deze tijden mede der grootste krachten van de mensheid. Het denken is energiestroom, dat de wereld kan veranderen, dus ook de stroom overvloed. Energieën gehoorzamen de mens, dit is zijn lot.

De beperking bevestigende mens zal beperking oogsten.

Als er een beperking zich voordoet, zal de mens zijn hart openen, want het is het Hart dat het ware woord in zich heeft, niet het brein of de mond. Spreek dus over en werk met het Hart, minder, véél minder met het verstand dat wil “weten hoe”.

De energie van het Hart zal bestudeerd worden, geoefend, geëxperimenteerd. Alleen het Hart, dan de eigen centrale Zon is. Het Hart trekt overvloed in de stof. Het is een mis spreken dat het Hart angst zou bevatten. Dit is een niet besefte onwaarheid.

Werkt U allen met het Hart. Het wordt te weinig gebruikt voor overvloed, en te veel voor angsten en misplaatste emoties. De energie van het Hartchakra zal meditatief precies en secuur onderzocht worden. De energie, de samenstelling, de werking, de stromingen ervan.

Tot de leraar-begeleider: bestudeer in de volgende periode de Energie van het Hart bij Onze beminde leraar in vurige Hartewil, Heer Morya. U zal zien.

copyright

Deze tekst is vrij voor persoonlijk gebruik. Gelieve niet te gebruiken in een publicatie of een workshop zonder uitdrukkelijke toestemming. ©1985-2023 Sonia Hoste